Dagelijks Woord

Meer over Gemeenteleven

Gebedsgroep

Als gebedsgroep komen wij, in twee verschillende samenstellingen, twee keer in de maand samen om te bidden voor alles wat speelt in en om de gemeente.
We doen dit vanuit de overtuiging dat het Bijbels is (zie bijvoorbeeld 2 Korinthe 1:11) en dat het gebed grote kracht heeft. Telkens opnieuw ervaren we hoe goed en fijn het is om samen het aangezicht van God te zoeken in gebed.

De samenkomsten beginnen we met het openen van de Bijbel. Daarna bespreken we de actuele onderwerpen en verdelen die in gebedspunten waarvoor we zullen bidden. Tussendoor zingen we soms een lied en sluiten het gebed zingend af met het gebed wat de Heere Jezus ons geleerd heeft, het lied “Onze Vader die in de hemelen zijt”.

Voor een gebedspunt, voor vragen, om mee te bidden of om erover te praten kun je contact opnemen met één van ons. Je kunt ook mailen naar gebedsgroep@hhgkruiningen.nl. Alles wordt vertrouwelijk behandeld! Er komt een gedeelte van de groep op elke eerste maandagavond van de maand bij elkaar vanaf 20.00 uur en het andere gedeelte van de groep, elke derde donderdagmorgen van de maand om 9.00 uur.

Wil je eens kijken hoe het gaat in de gebedskring?

Je bent hartelijk welkom om een avond of morgen mee te bidden of om bij de groep aan te sluiten! Wanneer je een mailtje doet, krijg je te horen waar wij die avond of morgen samen komen.

We zien uit naar uw/ jouw komst!

Ilona Boone, Anne-Ruth Both, Linda Brouwer, Alice van Doorn, Gerda Everse, Miranda van der Hart, Gertrude van der Jagt. Marjolein Maas,
Christa Slingerland en Denise Zweedijk

  • © hersteld hervormde kerk 2024