2e Modder-Teamwork-Bezinning

21 december 2019

Zaterdag 21 december wordt er weer een  M odder- T eamwork- B ezinning activiteit georganiseerd.

Een wat andere uitleg van de afkorting MTB. Normaal gesproken hebben we het dan over mountainbiken. Dat gaan we ook doen, waarbij Modder, Teamwork en Bezinning begrippen zijn die we zeker zullen tegenkomen. Van harte uitgenodigd om mee te gaan mountainbiken!  

Wij gaan de Groene MTB route rijden van het Mountainbikenetwerk Noord-Beveland, deze route is 37 kilometer lang. De route gaat door bosjes, inlagen, over singletracks, schelpenpaden, grindpaden, dijken en kreken. Voor meer informatie zie de website van het Mountainbikenetwerk Noord-Beveland, www.mtbnetwerknoordbeveland.nl.

Voor de liefhebbers is er ook de mogelijkheid om te starten bij ‘De Hoeksteen’ in Goes. De route zal dan ongeveer 63 kilometer zijn.

De mountainbike route van 37 kilometer start op het parkeerterrein bij Grand Café De Loods in Kortgene, We starten om 09:45 uur.

De mountainbike route van 63 kilometer start bij ‘De Hoeksteen’ Noordhoeklaan 90 in GoesWe starten dan om 09:00 uur.

Om mee te gaan mtb-en is een helm verplicht en enige ervaring of een sportverleden gewenst + een gezonde dosis energie, doorzettingsvermogen en gezelligheid! Onderweg maken we een stop voor een snack/drankje en een bezinningsmoment.

Als je geen MTB  hebt en je wilt toch mee, dan kan je v.b. een MTB huren bij Rijwielshop Cor den Haan  in Wolphaartsdijk, www.fietsvoorjou.nl/nl/verhuur. Dit zelf vooraf tijdig regelen en zorg er a.u.b. voor dat je op tijd klaar staat. Iedereen, vanaf de brugklas, van harte welkom! Je hoeft niet lid te zijn van onze gemeente om mee te gaan.

Waar: het parkeerterrein bij Grand Café De Loods in Kortgene.

Wanneer: Zaterdag 21december.

Kosten: €2,- (snack/fruit/drankje)

Voor informatie en aanmelden (uiterlijk tot woensdag 18 december) neem contact op met f.w.baaijens@hhgkruiningen.nl of 06-42162328.

 

  • © hersteld hervormde kerk 2019